Παιχνίδια εξωτερικού χώρου - Escape Rooms Ηράκλειο

 

Μια διαφορετική εμπειρία είναι τα παιχνίδια εξωτερικού χώρου! Τα συγκεκριμένα θεματικά παιχνίδια δεν διαδραματίζονται σε κάποιο από τα κτίρια με τα δωμάτια απόδρασης, αντιθέτως παίζεις και διασκεδάζεις με την παρέα σου σε μια καθορισμένη διαδρομή στο κέντρο του Ηρακλείου! Σημαντικό να φοράς άνετα παπούτσια και ρούχα γιατί ίσως χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 2 χιλιόμετρα μέχρι το τέλος της αποστολής!

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσεις με την ομάδα σου στην λύση του μυστηρίου ολοκληρώνοντας την αποστολή σας, πάντα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η διάρκεια όλων των εξωτερικών παιχνιδιών είναι 1,5 ώρα (90 λεπτά).

Η διαδικασία κράτησης είναι απλή. Αφού ο καιρός είναι κατάλληλος για μια βόλτα στο κέντρο… διαλέγετε το παιχνίδι που θα προτιμούσε όλη η παρέα σας, την διαθέσιμη ημέρα κι ώρα από το online ημερολόγιο-πρόγραμμα του εκάστοτε παιχνιδιού, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) ή καλείτε στο τηλέφωνο 2810372273 για τηλεφωνική κράτηση.

Τα διαθέσιμα παιχνίδια εξωτερικού χώρου μπορούν εύκολα να χωριστούν σε 2 κατηγορίες: Κωμικό & Εκπαιδευτικό – Ιστορικό.

Εκπαιδευτικό παιχνίδι εξωτερικού χώρου

 

Στο κέντρο του Ηρακλείου βρίσκεται κρυμμένος ένας χάρτης αρχαιολογικού θησαυρού!
Θα καταφέρεις, με την ομάδα σου, να συλλέξεις όλα τα κομμάτια του χάρτη για να βρεις το αρχαιολογικό κειμήλιο, πριν να φτάσει στα χέρια των αρχαιοκάπηλων;

Δυνατότητα διεξαγωγής σε CHALLENGE MODE (ενάντια άλλης ομάδας)

(Συνολική διαδρομή ~2 χλμ στο κέντρο του Ηρακλείου)

Κατάλληλο για άτομα άνω των 16 ετών

Βασισμένο στην ιστορία του Ηρακλείου

Περισσότερες πληροφορίες

Διάρκεια: 90

Προτεινόμενο μέγεθος ομάδας: 4

Βαθμός Δυσκολίας: 60%

Επίπεδο Τρόμου: 0%

Ποσοστό Επιτυχίας: 60%