Αποστολή στο σπίτι - Escape Rooms Ηράκλειο

.

Ένα νέο παιχνίδι έρχεται στο σαλόνι του σπιτιού σου και προκαλεί εσένα και την οικογένεια ή την παρέα σου να το ξεκλειδώσετε! Πολλοί γρίφοι, υποχρεωτική συνεργασία μεταξύ σας και φυσικά μια δοκιμασία και μια διαφορετική εμπειρία ψυχαγωγίας που δεν θα χρειαστείς να μετακινηθείς από τον χώρο σου…

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ανακαλύψεις όλα τα κρυφά στοιχεία, να λύσεις τους γρίφους και να ξεκλειδώσεις όλες τις κλειδαριές μέσα στα 75 λεπτά χρόνου που σου δίνονται.

Η διαδικασία κράτησης είναι απλή. Εφόσον η οικία σου ή η διεύθυνση παράδοσης είναι στο Ηράκλειο Κρήτης*, μέσα από το site μας διαλέγετε την διαθέσιμη ημέρα κι ώρα από το online ημερολόγιο-πρόγραμμα, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και διεύθυνση αποστολής επιλέγοντας έναν ταχυδρομικό κώδικα*) ή καλείτε στο τηλέφωνο 2810372273 για τηλεφωνική εξυπηρέτηση.
Η κράτηση σας γίνεται μόνο με εξόφληση μέσω της σελίδας μας με ηλεκτρονική πληρωμή, με την τιμή να είναι σταθερή ανά ενοικίαση, ανεξάρτητα με το μέγεθος της ομάδας.

*Αυτή την χρονική περίοδο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε μόνο στην περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης.

Το διαθέσιμο παιχνίδι “The BOX” ενοικίασης κι αποστολής είναι κατάλληλο και για παιδιά κι ανήκει στην κατηγορία μυστηρίου.

Παιχνίδι αποστολής στον χώρο σας (delivery game)

 

Ένα σπάνιο αρχαιολογικό εύρημα επρόκειτο να παρουσιαστεί σε μια Αρχαιολογική Έκθεση στην Ελλάδα. Ο αρχαιολόγος και επικεφαλής της έρευνας για την αποκάλυψη του ευρήματος, Δρ. Κουαραντιέλλο, σχεδίασε ένα φιλοσοφημένα μελετημένο μπαούλο για την ασφαλή μεταφορά του ευρήματος από το Μουσείο του Λούβρου.

Κατά την μεταφορά, αεροπειρατές επιτέθηκαν στην αποστολή και διακινδύνευσε η όλη επιχείρηση. Ο προσωπικός φρουρός του Δρα Κουαραντιέλλο κατόρθωσε να διασώσει το μπαούλο από τα χέρια των πειρατών αλλά δυστυχώς ο Δρ. Κουαραντιέλλο σκοτώθηκε.

Πριν πεθάνει, έδωσε εντολή στο φρουρό του να απευθυνθεί σε σας με την ελπίδα ότι εσείς θα μπορέσετε να ανασύρετε το εύρημα. Θα μπορέσετε να το αποκαλύψετε;

Διάρκεια: 75

Προτεινόμενο μέγεθος ομάδας: 3

Βαθμός Δυσκολίας: 80%

Επίπεδο Τρόμου: 0%

Ποσοστό Επιτυχίας: 65%