ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ - Escape Rooms Ηράκλειο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

 

 

Τι θα έλεγες για μια πόλη γεμάτη γρίφους και ανεξιχνίαστα μυστήρια; Ίχνη κρυμμένα σε κοινή θέα που μόνο εσύ και η ομάδα σου θα καταφέρετε να εντοπίσετε, τα οποία θα σας μεταφέρουν σε έναν μοναδικό κόσμο μυστηρίου;  Αν έχει σχηματιστεί ένα αυθόρμητο χαμόγελο στο πρόσωπό σου τότε συνέχισε να διαβάζεις, αυτή η εμπειρία είναι για εσένα!

 

Ήρθε η στιγμή να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία μυστηρίου!

Το πρώτο μας εξωτερικό παιχνίδι “HangOver” αποτελεί ένα ολοκαίνουργιο project που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, βασισμένο στην ομώνυμη ταινία και φυσικά στην αγάπη μας για τα παιχνίδια απόδρασης, το οποίο μεταφέρει την εμπειρία ενός ζωντανού παιχνιδιού απόδρασης στους δρόμους και τα στενά του Ηρακλείου, με κωμικά στοιχεία στην εξέλιξη της ιστορίας, αλλά και μερικές λεπτομέρειες… στην εμφάνισή σας!

Το δεύτερο εξωτερικό παιχνίδι “Candia: Archaeological Challenge” με εκπαιδευτικό ενδιαφέρον, σας “ταξιδεύει” στα ιστορικά μνημεία στο κέντρο του Ηρακλείου, μαθαίνοντας ταυτόχρονα την ιστορία τους και φυσικά καλείστε να λύσετε γρίφους για να ανακαλύψτε έναν αρχαιολογικό “θησαυρό”. Όλα τα στοιχεία και οι πληροφορίες του παιχνιδιού βασίζονται σε πραγματικά ιστορικά στοιχεία!

Το Candia: Archaeological Challenge μπορεί να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό παίζοντας αντίπαλοι με μια άλλη ομάδα… Το πρώτο παιχνίδι “challenging” ακόμα και ενάντια μια παρέας που δεν γνωρίζεστε! Πως μπορεί να συμβεί; Σε κάθε προγραμματισμένη ώρα κράτησης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, υπάρχουν 2 διαθέσιμα ραντεβού για 2 ομάδες ταυτόχρονα.

Κάνοντας την κράτησή σας, στην φόρμα που συμπληρώνετε, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο παιχνιδιού σας (NORMAL MODE ή CHALLENGE MODE).

Διαλέγοντας την επιλογή: NORMAL MODE (παιχνίδι συνεργασίας ομάδας) παίζετε μαζί με την παρέα σας σαν μια ομάδα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. *

Διαλέγοντας την επιλογή: CHALLENGE MODE (αντίπαλοι με την δική σας ομάδα) δηλώνετε πως θέλετε να παίξετε το παιχνίδι χωρισμένοι σε 2 ομάδες (αντίπαλοι με την δική σας ομάδα-φίλους). Η δυνατότητα διεξαγωγής αυτής της επιλογής μπορεί να συμβεί μόνο όταν τα διαθέσιμα ραντεβού της συγκεκριμένης ώρας είναι και τα 2 διαθέσιμα. Αν διαλέξετε αυτήν την επιλογή , θα πρέπει να μας καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2810372273 για να ολοκληρώσουμε και να επιβεβαιώσουμε την κράτηση σας.

Οι παρέες που χωρίζονται σε 2 ομάδες (CHALLENGE MODE) και παίζουν σαν αντίπαλοι, θα έχουν συνολική έκπτωση 10% της τιμής.

Αναλυτικά οι τιμές για την επιλογή CHALLENGE MODE:

Σύνολο παικτών και των 2 ομάδων    Συνολική αξία (μαζί με την έκπτωση 10%)

4 παίκτες    (2 vs 2)                                                 72€

5 παίκτες    (3 vs 2)                                                 72€

6 παίκτες    (3 vs 3)                                                 72€

7 παίκτες    (4 vs 3)                                                 72€

8 παίκτες    (4 vs 4)                                                 72€

9 παίκτες    (5 vs 4)                                                 81€

10 παίκτες  (5 vs 5)                                                90€

11 παίκτες   (6 vs 5)                                                99€

12 παίκτες  (6 vs 6)                                              108€

13 παίκτες  (7 vs 6)                                              108€

14 παίκτες  (7 vs 7)                                              108€

 

*Στην επιλογή του παιχνιδιού NORMAL MODE υπάρχει η περίπτωση να λειτουργήσει σαν CHALLENGING, (ενάντια άλλης ομάδας-αγνώστων) εφόσον είναι δεσμευμένο το 2ο αντίστοιχο ραντεβού την ίδια ώρα!

Τοποθεσίες γεμάτες με στοιχεία, απρόσμενες καταστάσεις, και περίεργα αντικείμενα με κρυμμένα μυστικά είναι μόνο μερικά από αυτά που περιμένουν όσους επιλέξουν να το ζήσουν!

Ετοίμασε την ομάδα σου, από 2 έως 7 άτομα, επιλέξτε με προσοχή αθλητικά ρούχα (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες) και παπούτσια που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε κάθε πρόκληση μιας διαδρομής στην πόλη και κάντε κράτηση στο παιχνίδι με ένδειξη “Outdoor Game”.

 

Όταν έρθετε στα EscapeRooms.gr θα σας δώσουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα χρειαστείτε  για το παιχνίδι (Backpack, Tablet κλπ.).

Είσαι πλέον ένας από εμάς. Η μεγαλύτερη πρόκληση βρίσκεται μπροστά σου… Κάνε κράτηση την ημέρα και την ώρα που θα ήθελες να παίξεις στους παρακάτω συνδέσμους:

HangOver

Candia: Archaeological Challenge

Θα τολμήσεις να το ζήσεις;

Κατάλληλο μόνο για ηλικίες άνω των 16 ετών.