Κ
Ρ
Α
Τ
Η
Σ
Ε
Ι
Σ

Αποχαιρετάμε το πρώτο δωμάτιο απόδρασης που κατασκευάστηκε από την εταιρία μας: το Explosion και από σήμερα σας προσφέρουμε μοναδικές τιμές για εσάς με την παρέα σας!

23 Ιανουαρίου του 2015 τα EscapeRooms.gr «ξεκλείδωσαν» τις πόρτες τους για να μυήσουν τον κόσμο της Κρήτης στη μαγεία της ζωντανής απόδρασης. Τα πρώτα δωμάτια που δημιουργήθηκαν στο Ηράκλειο, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη: Explosion και Game Room αγαπήθηκαν από τον κόσμο προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γρίφων λογικής.

Γρίφοι λύθηκαν, λουκέτα ανοίχτηκαν, ομάδες εγκλωβίστηκαν, ομάδες απέδρασαν όλοι απολαμβάνοντας την εμπειρία του παιχνιδιού. Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, ώστε το Explosion να αλλάξει έδρα και να μεταφερθεί πλήρως ανανεωμένο κι ανακαινισμένο στο δεύτερο «σπίτι» των EscapeRooms.gr στο Laguna resort & spa του ομίλου Mitsis Hotels, από όπου θα συνεχίσει να σας προσφέρει στιγμές «απόδρασης».

Το Explosion λοιπόν θα λειτουργήσει στον «αρχικό» του χώρο στην οδό Περδικάρη 6 μέχρι και την Κυριακή 12 Μαρτίου δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει ακόμα, να ζήσουν το «άγχος» της ωρολογιακής βόμβας σε προνομιακές τιμές.

Για παρέες 2-3 ατόμων το κόστος θα είναι συνολικά 20€ και για παρέες 4-5 ατόμων 25€ συνολικά.

3
and the winner is... Σάββατο 25ης Μαρτίου με μια τελευταία έκρηξη...