Δωμάτια απόδρασης - Escape Rooms Ηράκλειο

 

3 διαφορετικά Δωμάτια Απόδρασης για να επιλέξεις να παίξεις και να διασκεδάσεις με την παρέα σου, την οικογένειά σου, τους συναδέλφους σου ή ακόμα και μια μίξη όλων των παραπάνω! Πολύ σημαντικό είναι να φτιάξεις την ομάδα σου 2 έως 5 άτομα, ώστε να υπάρχει σωστή συνεργασία μεταξύ σας…

Σκοπός να αποδράσεις από ένα κλειδωμένο θεματικό δωμάτιο (πολύ πιθανό να υπάρχουν και περισσότερα υπο-δωμάτια στον χώρο, αλλά φυσικά και δεν μπορούμε να το αποκαλύψουμε), σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν δωμάτια με διάρκεια από 1 ώρα (60 λεπτά) ή και 70 λεπτά.

Η διαδικασία κράτησης είναι απλή. Διαλέγετε το δωμάτιο που θα προτιμούσε όλη η παρέα σας, την διαθέσιμη ημέρα κι ώρα από το online ημερολόγιο-πρόγραμμα του εκάστοτε δωματίου, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία σας* (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο) ή καλείτε στο τηλέφωνο 2810372273 για τηλεφωνική κράτηση. *Για κάποια παιχνίδια είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική προκαταβολή για την ολοκλήρωση της κράτησης.

Τα διαθέσιμα δωμάτια απόδρασης μπορούν εύκολα να χωριστούν σε 3 κατηγορίες: Τρομακτικό – Θρίλερ (ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ), Ατμοσφαιρικό & Περιπέτεια.

Ένας θρύλος έλεγε πως αν ποτέ χαθείτε στο μαγεμένο δάσος “Lockwood”, φροντίστε να μην σας αντιληφθεί η μάγισσα Hagatha, γιατί θα γίνετε το βραδινό της γεύμα!

Κι όμως αυτός ο μύθος είναι αληθινός…

Αφού περιπλανηθήκατε στο μαγεμένο δάσος, δίχως να μπορέσετε να ξεφύγετε απ’ αυτό, η μάγισσα Άγκαθα σας αιχμαλώτισε και βρίσκεστε κλειδωμένοι μέσα στον φούρνο της καλύβας της!

Θα καταφέρετε να αποδράσετε από την καλύβα και τον κλειδωμένο φούρνο της μάγισσας και να ζήσετε καλά… ή κι ακόμα καλύτερα;

Ατμοσφαιρικό

Με επιλογή διεξαγωγής παιχνιδιού σε:

*  κατάλληλο για όλες τις ηλικίες 12+ (family friendly)

*  ατμοσφαιρικό 16+ (spooky)

Με ηθοποιό

–Όλα μας τα δωμάτια κλιματίζονται–

Διάρκεια: 60

Προτεινόμενο μέγεθος ομάδας: 3

Βαθμός Δυσκολίας: 85%

Επίπεδο Τρόμου: 60%

Ποσοστό Επιτυχίας: 37%

Ο Dr. Wilson αγνοείται…

Ο λαμπρός επιστήμων εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει στο γραφείο του στην ψυχιατρική κλινική «Wilson’s Mental Health Clinic», κι έκτοτε δεν τον ξαναείδε κανείς!
Εσείς, η επίλεκτη ομάδα συνεργατών του, μπαίνετε στο γραφείο του με σκοπό να ανακαλύψετε τι έχει συμβεί.
Η πόρτα κλείνει και συνειδητοποιείτε ότι είστε πια κλειδωμένοι μέσα στο γραφείο… και όχι μόνοι σας!
Θα κατορθώσετε να μάθετε την αλήθεια και να αποδράσετε… ή θα μείνετε για πάντα κλειδωμένοι στο σκοτεινό δωμάτιο του «MADHOUSE»;
…τολμάτε;

Θρίλερ – Τρόμου

Κατάλληλο μόνο για ενήλικες (άνω των 18 ετών)

—Όλα μας τα δωμάτια κλιματίζονται—

Διάρκεια: 70

Προτεινόμενο μέγεθος ομάδας: 4

Βαθμός Δυσκολίας: 90%

Επίπεδο Τρόμου: 100%

Ποσοστό Επιτυχίας: 33%

Εσύ και η ομάδα σου είστε οι Επίλεκτοι.

Σας έχει ανατεθεί η πιο δύσκολη και ριψοκίνδυνη αποστολή. Πρέπει να μπείτε στην Έπαυλη και να κλέψετε το «Λευκό Διαμάντι». Δεν είναι τόσο απλό! Πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την εμπειρία και ικανότητα, διότι η Έπαυλη με τα συστήματα ασφαλείας που διαθέτει είναι απόρθητη. Κάθε λάθος κοστίζει, κάθε λάθος κίνηση μπορεί να σημάνει τον συναγερμό και ο χρόνος σας να μειωθεί δραματικά. Πρέπει να αποφύγετε τις παγίδες, να πάρετε το Λευκό Διαμάντι και να διαφύγετε.. Έχετε 70 λεπτά που οι κάμερες δεν σας καταγράφουν.. Η αποτυχία δεν είναι αποδεκτή.. Μπορείτε να τα καταφέρετε;

Περιπέτεια

Κατάλληλο και για παιδιά

—Όλα μας τα δωμάτια κλιματίζονται—

Διάρκεια: 70

Προτεινόμενο μέγεθος ομάδας: 4

Βαθμός Δυσκολίας: 95%

Επίπεδο Τρόμου: 10%

Ποσοστό Επιτυχίας: 28%

DarkRoom    Coming soon

 

Εάν το MadHouse ήταν ο λόγος που είχες εφιάλτες το βράδυ… τότε με το νέο μας δωμάτιο DarkRoom θα χάσεις τον ύπνο σου για πάντα!

Νέα, ακόμα πιο τρομακτική εμπειρία, σε νέες εγκαταστάσεις!!!

Θα τολμήσεις εσύ και η παρέα σου να μπεις στο φορτηγάκι μας χωρίς να γνωρίζεις τον προορισμό;

Αποκλειστικά για άτομα άνω των 18

Σύντομα κοντά σας…

Διάρκεια: 0

Προτεινόμενο μέγεθος ομάδας: 0

Βαθμός Δυσκολίας: %

Επίπεδο Τρόμου: %

Ποσοστό Επιτυχίας: %