ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ…. ΤΟΥ MADHOUSE! - Escape Rooms Ηράκλειο

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ…. ΤΟΥ MADHOUSE!

madhouse tablets

Έπειτα από 4 χρόνια (συμπληρώνονται στις 31 Οκτωβρίου του 2019 την νύχτα του Halloween) το MadHouse συνεχίζει να τρομάζει και να “στοιχειώνει” τις παρέες που το επισκέπτονται… δημιουργώντας έναν μύθο γύρω απ’ το όνομά του κι αφήνοντας… καταστροφικά σημάδια στο πέρασμά τους!

Μια από αυτές τις απώλειες είναι και οι (δεκάδες) ηλεκτρονικές συσκευές – tablet που βοηθούν στην επίλυση ενός και μόνο γρίφου, που παρά την προστασία μιας εξωτερικής θήκης, μιας επιπλέον θήκης σιλικόνης και μιας προστασίας τζαμιού, τα tablet καταφέρνουν να “επιβιώσουν” μόλις 3 έως και 4 μήνες…αν είναι αρκετά “τυχερά”!

Από τους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας του δωματίου, η λογική έλεγε να αντικατασταθεί ο γρίφος της ηλεκτρονικής συσκευής με κάποιον άλλο (όχι τόσο εύθραυστο) ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος καταστροφής τους, παρόλα αυτά, εις γνώσιν μας, επιλέξαμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε νέες συσκευές κάθε φορά που η προηγούμενη έπεφτε από τα χέρια κάποιου… έντρομου παίκτη!

Χρησιμοποιήσαμε κάποια κινητά τηλέφωνα να αντικαταστήσουν το tablet, αλλά η “περίοδος ζωής τους” ήταν τραγικά μικρότερη (λιγότερο από μήνα)! Ενώ είχαν σημειωθεί ζημιές και σε συσκευές που είχαν αγοραστεί μια ημέρα πριν!

Φυσικά, η ανακύκλωση συσκευών ήταν η μόνη “εξέλιξη” και η “τελευταία κατοικία” αυτών των tablet, μετά το πέρασμά τους από το MadHouse, μιας και οι ζημιές τους ήταν ανεπανόρθωτες. Μέχρι και σήμερα ο συνολικός αριθμός των κατεστραμμένων συσκευών φτάνει τα 28 και υπολογίζουμε ΜΟΝΟ του συγκεκριμένου δωματίου.