ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ VAMPIRES ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6-8/12/2019 - Escape Rooms Ηράκλειο

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ VAMPIRES ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 6-8/12/2019

role playing game

Το Requiem For Greece είναι ένα δια-πολιτιακό ζωντανό παιχνίδι ρόλων βασισμένο στο Vampire: The Requiem. Στο φάσμα των ζωντανών παιχνιδιών ρόλων (LARP) . Παιχνίδια που δίνουν αρκετή βάση στην αληθοφάνεια και στην δυνατότητα του παίκτη να ενταχθεί όσο περισσότερο γίνεται στον φανταστικό κόσμο που ζει ο χαρακτήρας του. Παρόλα αυτά, είναι παιχνίδια που δεν υπάρχει νικητής, απλά η ικανοποίηση από τη δημιουργία μίας ιστορίας με βαθιά κοινωνικά και φιλοσοφικά μηνύματα.

Στο Requiem For Greece, ο παίκτης υποδύεται τον χαρακτήρα του θεατρικά και αυτοσχεδιαστικά σε ένα διαμορφωμένο χώρο. Με μόνο οδηγό τις ανάγκες, τους στόχους και τις πεποιθήσεις του χαρακτήρα, οι παίκτες καλούνται να κινηθούν στο πολιτικό σκηνικό που δημιουργείται από τον συνδυασμό αυτών των αναγκών και πεποιθήσεων.

Το πανελλήνιο Grand Elysium XI θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από τις 6 έως και τις 8 Δεκεμβρίου του 2019.

Είμαστε περήφανοι μιας και η ομάδα του Ηρακλείου (LARP) προτίμησε τον νέο χώρο των EscapeRooms.gr στην Δαιδάλου για τα πλάνα των γυρισμάτων τους!

Ένα 3ήμερο ζωντανό παιχνίδι ρόλων (LARP) στο οποίο θα υποδυθείτε χαρακτήρες σε ένα σημερινό αλλά πιο σκοτεινό Ηράκλειο. Ένα πολιτικό παιχνίδι βρικολάκων στην αυλή του “Πρίγκηπα”…

Υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για χαρακτήρες βαμπίρ. Ή μπορείτε να το επισκεφθείτε απλά ως ghouls/blood dolls ή και spectators.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα στο facebook:

https://www.facebook.com/requiemforgreece/

Το trailer για το Grand Elysium XI: The Final Omen θα το βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/watch/?v=2441060102878835