ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ESCAPEROOMS?

Τα Escape Rooms (Δωμάτια Απόδρασης) είναι η νέα τρέλα που έρχεται απ’ το εξωτερικό, τώρα και στην μεγαλόνησο στην καρδιά του Ηρακλείου.. Είναι μια εναλλακτική προσέγγιση του ρεαλιστικού παιχνιδιού και της διασκέδασης μέσω της συνεργασίας με φίλους, οικογένειες, συναδέλφους!
Χαρίστε στον εαυτό σας την εμπειρία της απόδρασης με αντίπαλο τον χρόνο..

Με λίγα λόγια; Το κάθε δωμάτιο έχει τη δικιά του θεματική ιστορία, αλλά ο σκοπός παραμένει ο ίδιος – χρησιμοποιώντας το μυαλό σου, να λύσεις τους γρίφους και τα μυστήρια, να βρεις τα κλειδιά και τους κωδικούς, και να καταφέρεις να αποδράσεις μέσα στο χρονικό περιθώριο!

Μπορεί ο σκοπός να παραμένει ίδιος σε όλα τα δωμάτια, αλλά τόσο η ιστορία και η θεματική όσο και οι γρίφοι που θα αντιμετωπίσεις αλλάζουν ριζικά από δωμάτιο σε δωμάτιο. Το καθένα από αυτά κρύβει το δικό του μυστήριο και σε καλεί να ζήσεις την ιστορία του!

Προπάντων να περάσετε καλά! Μη ξεχνάς ότι πρόκειται για παιχνίδι και μάλιστα ομαδικό – σε κάθε δωμάτιο μπορούν να παίξουν από 2 εώς 5 άτομα. Η συνεργασία είναι απαραίτητη για να καταφέρετε να αποδράσετε! Βασίσου στη δύναμη του μυαλού σου, ψάξε παντού και τα πάντα, και χρησιμοποίησε όλα τα στοιχεία με καθαρό μυαλό και χωρίς πανικό… ο χρόνος κυλάει αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε!

Ένας βασικός κανόνας του παιχνιδιού είναι να σεβαστείς τους επόμενους που θα παίξουν – μην δώσεις στοιχεία και πληροφορίες που θα μπορούσαν να χαλάσουν τη μαγεία του παιχνιδιού σε όσους φίλους σου ενδιαφέρονται… άσε τους να το απολαύσουν όπως το απόλαυσες κι εσύ!

Επιγραμματικά, δεν υπάρχει απαραίτητη ενδυμασία για να παίξεις, ούτε χρειάζεται να φέρεις κάτι μαζί σου πέρα από καλή θέληση και όρεξη για παιχνίδι. Όριο ηλικίας δεν υπάρχει, όμως τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους κηδεμόνες τους.

Αν είσαι φοιτητής ή άνεργος, δείξε μας την κάρτα σου και θα έχεις έκπτωση στην τιμή (από 10% έως 30% ανά άτομο)!
…και αν είναι η ημέρα των γενεθλίων σου, με την ταυτότητά σου, παίζεις ΔΩΡΕΑΝ!

Αν η παρέα είναι μεγαλύτερη από 5 άτομα, στο δωμάτιο θα δημιουργηθεί συνωστισμός. Καταλαβαίνουμε ότι θέλετε να είσαστε όλοι μαζί, αλλά δυστυχώς σας ζητάμε να κρατήσετε το όριο προκειμένου να απολαύσετε πραγματικά το παιχνίδι!
Αν είσαι μόνος σου, μην ανησυχείς. Θα κανονίσουμε εμείς να σου βρούμε συμπαίκτες μετά από σωστή επικοινωνία!

Τα δωμάτια είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να σε κάνουν να περάσεις καλά και να ζήσεις έντονα την ιστορία – αλλά όχι στο σημείο του να φοβηθείς.
-εξαιρείται το δωμάτιο MadHouse που είναι αποκλειστικά τρομαχτικό δωμάτιο-
Αν παρ’ όλα αυτά για κάποιον λόγο νοιώσεις περίεργα στο παιχνίδι και θες ν’ αποχωρήσεις, υπάρχουν panic buttons (μπουτόν πανικού), η πόρτα ανοίγει και το παιχνίδι τελειώνει.

1.Μέσα απ’ την σελίδα EscapeRooms.gr θα βρεις το πρόγραμμα για το δωμάτιο που επιθυμείς, τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες που σε βολεύουν.
Το μόνο που χρειάζεται για την κράτηση είναι το όνομα σου, το τηλέφωνό σου και το e-mail σου.
Θα λάβεις αυτόματα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης με τα στοιχεία κράτησής σου.

2.Ο δεύτερος τρόπος κράτησης γίνεται τηλεφωνικά.
Σε ενημερώνουμε για την διαθεσιμότητα των δωματίων καλώντας μας στο τηλέφωνο 2810 372273 (2810 ESCAPE)*
*Και για να το θυμάσαι πάντα και παντού, αρκεί να δεις ότι το κάθε νούμερο του τηλεφώνου αντιστοιχεί στο γράμμα της λέξης ESCAPE, σαν να γράφεις μήνυμα ..για να δούμε, θα το θυμηθείς;

3.Κράτηση απ’ τον χώρο παιχνιδιού.
Εάν είσαι στο κέντρο του Ηρακλείου, πέρνα μια βόλτα απ’ την πλατεία των Λιονταριών, η Δαιδάλου είναι μπροστά σου! Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται Δαιδάλου-Περδικάρη 6 στον 1ο όροφο..
Όλα τα άλλα άσ’τα πάνω μας!