Κ
Ρ
Α
Τ
Η
Σ
Ε
Ι
Σ

 

Οι εγγραφές συμμετεχόντων του πρώτου κύκλου γρίφων, The LOOP game, ολοκληρώθηκαν! Σας ευχαριστούμε για την τεράστια υποστήριξη, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας…

Ενημέρωση: μπορείς να κάνεις εγγραφή οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις και το παιχνίδι θα ξεκινήσει για εσένα από εκείνο το σημείο!!! Πάτησε εδώ: https://escaperooms.gr/register/ 

 

ΑΡΧΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Σύντομα θα λάβετε έναν φάκελο με τα πρώτα στοιχεία του παιχνιδιού, στην διεύθυνση που δηλώσατε! Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Δευτέρα 4/2/2019, ώστε έχουν όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τα πρώτα στοιχεία στα χέρια τους…

Ενημέρωση: την Δευτέρα 18/2/2019 στις 17:30 όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν e-mail με το επόμενο στοιχείο για την έναρξη του δεύτερου κύκλου!

ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Κάθε κύκλος του παιχνιδιού θα ολοκληρώνεται σε 1 έως 3 εβδομάδες… Νέα στοιχεία θα ανακοινώνονται στους ενεργούς συμμετέχοντες για τον επόμενο κύκλο γρίφων!

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μετά το τέλος του κάθε κύκλου οι νικητές θα ανακοινώνονται στην σελίδα μας, με τους αντίστοιχους πόντους που έχουν συλλέξει και το αντίστοιχο έπαθλο-δώρο.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το LOOP game είναι ατομικό παιχνίδι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί μια ομάδα να συνεργαστεί ώστε να βοηθήσει τον εκάστοτε παίκτη στην επίλυση των γρίφων.

Όλοι οι γρίφοι μπορούν να επιλυθούν από το κινητό, τον υπολογιστή ή το τάμπλετ σας. Δεν είναι «κυνήγι θησαυρού» και δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείτε για να λύσετε τους γρίφους! Παρ’ όλα αυτά, στο τέλος του κάθε κύκλου θα σας ανακοινώνεται η σωστή τοποθεσία ώστε να μεταφερθείτε με σιγουριά και ασφάλεια στο εκάστοτε σημείο της πόλης  του Ηρακλείου, για να ολοκληρώσετε τον διαγωνισμό!

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Ο πρώτος και ο δεύτερος κύκλος  γρίφων είναι μέτριας δυσκολίας.

ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Θα δημοσιεύονται δημόσια οι βοήθειες, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα την συνολική πρόοδο των παικτών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ:  https://escaperooms.gr/register/   ακόμα και κατά την διάρκεια εξέλιξης του παιχνιδιού. Η βαθμολογία των έκτακτων συμμετοχών θα κρίνεται ανάλογα την χρονική περίοδο.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά να ΜΗΝ διαρρεύσουν οι λύσεις των γρίφων εφόσον έχουν βρεθεί!

ONLINE ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ THE LOOP GAME (ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ) ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - LOOP GAME - ΔΩΡΑ